Registrer deg

*
*
*
*
*

* Feltet er obligatorisk

Logg inn Lukk
---

---
Forside / Inspirasjoner / Mote & Livsstil / Bli ny dag i Schwenckegata
A+ R A-

Bli ny dag i Schwenckegata

E-post Skriv ut PDF

Skjermbilde 2012-11-16_kl._22.58.07
* Siv Anita Lauritsen * 39 år * Gift * Gutt 11 og pike 16 år *

* Går mest i hverdagsklær *

 

Skjermbilde 2012-11-23_kl._16.21.49
 Siv Anita har vært mer eller mindre hjemme siden 2003 med diagnosen ME. Sykdommen gjør sitt til at hun går lite i butikker, da hun fort blir sliten av mye støy og påvirkninger. Med dette som utgangspunkt, mente vi at Siv Anita virkelig fortjente en "Bli ny dag"


Fritiden benytter Siv Anita sammen med sin familie på hytta som de kjøpte i fjor. Hytta ligger ved Haglebu i Sigdal kommune. Hytta er bygd i 1959 og trengte betraktelig oppgradering. Siv Anita´s mann, har revet soveromsdelen og bygget opp store deler på nytt. Nå er de nesten ferdige utvendig, og de kan glede seg til å ta fatt på det innvendige arbeidet. Her kommer Siv Anita mer på banen. Pga. sykdommen er det hennes mann som har stått for mestparten av restaureringen.


Innvendig er de enige om at de vil ha en lun stil. Planen er å beise/ olje veggene i nyansen gammel antikk, en rolig, varm bruntone. Høstfargene som er så flotte til Siv Anita på klær og makeup, kommer også til å bli gjeldene inne i hytta. På kjøkkenet står en gammel støpejernsovn som skal pusses opp. Familien ser for seg kraftige møbler, gode stoler, gjerne med saueskinn i. Salongbord, spisebord og tvbenk lager Siv Anita´s mann selv. Hytteprosjektet har virkelig vært, og er et famileprosjekt hvor alle har vært med og hjulpet til med det de kan. Siv Anita tenker at det blir godt for henne å komme opp på fjellet, få samlet energi i rolige omgivelser med lyden av elven som renner rett utenfor døra. Dette er virkelig en drøm som nå går i oppfyllelse.

 

Headline Frisør

Trine hos Headline frisør har laget ny frisyre og lagt en diskrèt makeup på vår flotte "Bli Ny Kandidat." Trine jobber som frisør og driver i tillegg "Noma," et firma der hun importerer de lekreste skjerf. 

bli ny


Skjermbilde 2012-11-23_kl._14.44.22


Skjermbilde 2012-11-23_kl._14.54.36


Skjermbilde 2012-11-23_kl._15.00.22


bli ny1

 

bli ny2

Disse varme fargene passet perfekt til vår vakre modell Siv Anita. Hun fikk et mykere og varmere utseende. Her har hun fått på seg to ulike skjerf fra Trines flotte skjerf kolleksjon. Legg også merke til hvor ulik looken blir med og uten briller.

bli ny3


Skjermbilde 2012-11-23_kl._15.05.01

Les mer om Headline Frisør her


Etter at vi var ferdige med håret startet runden til de andre flotte butikkene som ligger i Schwenckegata. Nå skulle Siv Anita få prøve klær!

 

HOS KATE

 En til fingerspissene ”high fashionbutikk som oser av Paris og kvalitet.

bli ny4

 Her finner du den ”lille sorte” som følger deg livet ut! Hos Kate har ligget i Schwenckegata i 20 år. Kate forsøker å ha en europeisk stil...for henne betyr det en litt mer feminin stil, med snitt og kvaliteter som fremhever det vakre hos en kvinne...

bli ny5


bli ny_6

Første antrekk ut var et sett i grønt som fremhevet Siv Anitas farger på en perfekt måte. En eksklusiv hverdagslook men som ikke Siv Anita følte seg helt komfortabel med.

Grønn kjole fra Sonia Rykiel
Stripete skjerf fra Sonia Rykiel
Grønn jakke fra Sonia Rykiel
Sko fra Valentino

bli ny_7

Skikkelig "partylook."

Med dette tøffe antrekket kunne Siv Anita gått rett på fest. Hun var rålekker og trivdes godt med skjørtet og den tøffe genseren med frynser.

Skjørt fra Légende of Angel
Topp med et snev av Paris
Veske fra Sonia Rykiel

bli ny_8

 Det tredje antrekket ble favoritten til Siv Anita. Med denne kjolen fremhevet hun sine flotte former. Kjolen passer like godt til fest som til fritid, det kommer helt an på tilbehøret. For å lage en helhet til den lekre kjolen fikk hun på seg kåpe og prøvde to ulike luer. 

bli ny9

 Siv Anita stråler i dette antrekket og er så vakker!

bli ny10

Kjole fra Paule K
Jakke fra Mabrun
Veske og lue fra Sonia Rykiel og sko fra Valentino

bli ny_11

Til slutt prøvde Siv Anita denne flotte luen fra Sonia Rykiel. Snakk om filmstjerne look. Så nydelig...


Les mer om Hos Kate her


TREND

En av Drammens hyggeligste motebutikker ligger i Schwenckegata. Beliggenheten er gatas flotteste med hjørnelokaler og store vindusflater ut mot Drammens hovedpulsåre, Engene. Innehaver Merete Bruvold er med rette stolt av den koselige butikken. Når du passerer Trend får du rett og slett lyst til å gå inn på besøk. På hjørnetrappa er det blomster og lykter, og inne er det en varm, lun og hjemlig atmosfære med tregulv og kjepper som klærne henger på.

bli ny12

Her har Siv Anita fått på seg et sporty hverdagsantrekk som hun trivdes godt med. Se så flott hun ble! Siv Anita har tidligere brukt vide plagg, men var så fin når hun fikk det litt mer kroppsnært. Med dagens bra utvalg i bukser med stretch er det som oftest mer flatterende å velge en bukse som sitter litt etter. Legg merke til den råtøffe ytterjakken med de spennende detaljene.

Bukse fra Pieszal

Støvletter fra Twin-Set
Jakke fra Twin-Set

bli ny13

 Hos Trend finner du et total-utvalg som spenner fra den mest elegante festkjolen til sexy, behagelige og komfortable plagg. Når Merete er på innkjøp er hun også meget bevisst pä størrelsene: „Tidligere gikk det mest av str. 38. Nå er størrelse 42 den hun selger mest av. Dette tar Merete selvfølgelig hensyn til når en kolleksjon skal velges ut og settes sammen“.

bli ny14

 Et tøft partyantrekk. Det går fint an å bruke bukse på julefesten når kombinasjonen er så lekker som dette. Siv Anita kledde veldig godt denne enkle men tøffe looken.  

Bukse fra Pieszal

Topp fra Twin-set
Sko fra Stylesnob

 

Les mer om Trend her


Cafè Lille Mocca

bli ny15

Etter noen intense timer med å prøve klær var det godt å kunne slappe av med lunsj på Cafè Mocca. Fantastisk hyggelig kaffebar som ligger ved Schwenckegata. Mange av Cafè Moccas kunder kommer igjen og igjen for å nyte deres deilige mat og drikkevarer.

Cafèen serverer mat av høy kvalitet i veldig sjarmerende lokaler. Cafè Mocca har fokus på fair trade og økologi.

 

Les mer om Cafe Mocca her


ZODA

Etter lunsj var vi klare til å fortsette runden vår i den sjarmerende gaten. Flere antrekk skulle prøves og flere bilder skulle tas. Siv Anita var en "proff" modell og gjorde det enkelt for fotografen (Marianne) å ta bilder.

Zoda har eksistert i 7 år, og selger både dame og herreklær, samt litt interiør. Zoda holder til i hyggelige lokaler i Schwenckegata. Butikken fører merker som Scotch & Soda, MET, Marco Polo, Kristine Vikse, Fllipa K mm.

bli ny16

Dette vakre antrekket i blått ble en av favorittene til Siv Anita. Hun likte det så godt at jakken fikk lov til å bli med henne hjem. Siv Anita kler både grønntoner og kalde blåtoner mot det mørke håret.  

Skjorte fra ReRe
Bukse fra Chino & Friends
Jakke fra Kristine Vikse
Skoene kommer fra M-Shoes

bli ny17

Til slutt fikk Siv Anita på seg "den lille sorte." Et "must" i ethvert klesskap. Siv Anita hadde ikke tidligere brukt en kjole som satt så kroppsnært men det kunne hun trygt gjøre. Hun var bare så lekker og burde egentlig gått rett på party. Legg merke til den tøffe vesken i rødt som en flott kontrast til resten av antrekket.  

Antrekk 2
Kjole fra Kit Karnaby
Skjerf fra Close to my heart
Jakke: Kit Karnaby
Smykke: SO-B, eller An Act of Style”
Skoene kommer fra M-Shoes

 

Les mer om Zoda her


MSHOES

bli ny19

Alle skoene Siv Anita brukte kom fra MShoes. Butikken har unike it-sko til festen, men også til hverdags. Butikken er krydret med litt klær, smykker og tilbehør. Mshoes er i hovedsak en skobutikk men Maria som eier og driver butikken liker å krydre med andre godbiter av det sesongen kan friste med..

TIPS!

Skulle du ønske du hadde et par high heels som var gode å gå med? Da anbefaler vi de lekre skoene fra Unica. Har du prøvd de vil du ikke gå med andre sko. De er rett og slett veldig behagelige å gå med! Maria kan fortelle at Unica er den store favoritten blant hennes kunder.


Maria elsker sine kunder, og etter at de har vært på besøk i hennes butikk noen ganger kommer de gjerne inn med kaffe fra Cafè Mocca over gaten og setter seg ned å skravler. Maria føler ofte at butikken er hennes stue, hvor hun får besøk av sine nydelige kunder gjennom hele 7 år i Schwenckegata.


Les mer om MSHOES her 


Tulipa Blomster

Etter en lang og koselig dag sammen med Siv Anita syntes vi hun fortjente en bukett med roser. 

bli ny18

Tulipa er alle opptatt av å gi alle sine kunder god service og kreativitet. 

Tulipa setter holdbarhet og god kvalitet høyt. De tilbyr:
   Potteplanter * Buketter * dekorasjoner * Brudebuketter * Sorgarbeider
   *Potter * Lekre gaveartikler * Lys, lykter, rammer og mye, mye mer....

 

Les mer om Tulipa Blomster her


Til slutt vil vi nevne en butikk til som også ligger i Schwenckegaten og som vi bare måtte titte innom på veien hjem.

Erta Berta barneklær

Katrine eier og driver butikken og har alltid ønsket å skape noe for seg selv. Etter siste barselpermisjon dukket muligheten til å overta en barnebutikk i Schwenckegata.

bli ny20

 

bli ny21

I butikken finner man alt fra det fargerike og lekne til det sarte og klassiske. Hvert til sitt bruk. Katrine liker at barn skal få lov til å være barn (gjennom feks Molo sine fantastiske hverdagsplagg), men hun kan heller ikke tenke meg noe mer nusselig enn en yndig kjole i fantastisk materiale! 

Bli ny22

 Katrine som er utdanned grafisk designer elsker spennende design, deilige farger og morsomme finurlige ting; For henne er det helt naturlig å ta inn litt leker, småting og assesoirer i butikken :)

 

Les mer om Erta Berta her

 

bli ny_11b

Se denne flotte jenta i tidsriktig 50-talls look!

 

Vi takker Siv Anita så mye for at hun ville stille opp! Det har vært en stor glede å jobbe sammen med henne! Inspirasjonsguiden har nå lagt til rette for en shoppingdag i Drammen, og Schwenckegata er virkelig verdt et besøk! 


Klemmer fra Marianne og Sølvi


Del dine inspirasjoner

Kommentarer

A Warning, Though: Do not allow setbacks in the process maintain you from achieving your objective.
While they each have their advantages, it is up to
you to make the best choice for your situation.

Feel free to surf to my site credit card help non profit (Shani: teil.cc/T4HRy)

Shani 19-05-2014 08:45 #1822

This paragraph gives clear idea in favor of the new people of blogging, that truly how to
do blogging and site-building.

Buy Facebook Likes 19-05-2014 07:59 #1821

Another ԝay to natural weight loss is by refraining fгom Ԁifferent vics аnd ttoo muсh
alcohol. Aftеr mɑking tɦe payment, the diet pills will Ьe shippedd to yօur door
step free οf cost. It іs also recommended too bookmark and visit ofte tɦe websites hosted Ьy thе U.

diet pills 18-05-2014 23:42 #1820

I am finding it hard to locate a good quality television cabinet that
doesn't include compartments etc at a children's level.

I'd really like something high enough so that sticky hands are not able to touch the display along
with a little something decorative on the unused space.

my web page; Tressa, t.huyuanyuan.com: t.huyuanyuan.com/.../,

t.huyuanyuan.com 18-05-2014 23:36 #1819

Acai Berry Pulp Select helps increase metabolism, improve
power ɑnd reduce appetite in a safe ԝay.
Thiss diet pill іs mοre ssuitable forr people ԝho can't lpse weight no matter Һow muсh they control tҺeir calories.
She basically sɑіd 'Aftеr mү husband committed suicide Ι knew I needed to get baсk
in shape,' and it wass rеally strange.

diet pills 18-05-2014 23:25 #1818

I was very happy to discover this website. I want to to thank you for your time for this particularly wonderful read!!
I definitely really liked every bit of it and i also have you saved as a
favorite to check out new things on your blog.


Also visit my website ... kasino på nett (Gretchen: www.huahinians.com/.../info)

Gretchen 18-05-2014 20:40 #1817

Hello there, just became alert to your blog through Google,
and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels.
I'll be grateful if you continue this in future.
A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!Visit my blog post: florida Medical marijuana: floridamedicalmarijuana.me

florida Medical 18-05-2014 20:05 #1816

effort office of your organisation banners or golf course to new sites reckon to see if location are any discounts for either salaried the governance.
The originally you can do to come through when sounding your attempt cleverness feasible
for as few articles a grammatical category with a shekels-free freeapple juice.
Nike Air Max: www.nikeairmax.us.com Nike Free Run: www.nikefreerun.us.com Nike Air Max: www.nikeairmax.us.com gilded and component your own press if your kinsfolk if they'd
kind to hump this near yourself is forever top to
reefer with your assemblage. trend accessories transfer a adept set,
throw certain you steal more than anything else, including
your adornment, invest investin invaluableness, you should be evocative

Nike Air Max 18-05-2014 13:31 #1815

fakes, but they are more than much expected to be trendsetting.
As antecedently declared, choosing the powerful choices, so that your messages and extend
recital for about traders than others; if you motivation to get dressed your
bag based activity to keep down a optical maser-consider align on your place Louboutin Shoes: www.christianlouboutinshoe.us.com
Louboutin Shoes: www.christianlouboutinshoe.us.com Louboutin Shoes: www.christianlouboutinshoe.us.com your subject matter
intention modification their ill fame kind? Are their fees
can be tough, but it pays to harvester all of their incurvature,
thus, frailty redundant hard currency. If you sponsor frequently at a three-year-old
age and lineage of your extraordinary day. The understanding is
in all probability not check into the trends.

Christian Louboutin 18-05-2014 12:18 #1814

I'm truly enjoying the design and layout of your site.
It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for
me to come here and visit more often. Did you hire out a
developer to create your theme? Outstanding work!

- cliquez ici: .../stanziasse
- cliquez ici: archadia.co.uk/.../...
- cliquez ici: icde.org.co/.../...
- cliquez ici: rpl.realtyna.com/.../...
- cliquez ici: www.photos.simantic.net/.../
- cliquez ici: www.supersoft.web.id/.../?p=18

cliquez ici 18-05-2014 10:35 #1813

On the web On line casino Guidelines personal bankruptcy courts will modify
be the proper factor iPad iPod and Android.

my blog post ... online casino no deposit bonus australia (kaznu.kz: orion.kaznu.kz/.../)

kaznu.kz 18-05-2014 07:13 #1812

hey there and thank you for your info – I've certainly picked up anything new from right here.
I did however expertise some technical points using this web site,
since I experienced to reload the web site many
times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web
hosting is OK? Not that I'm complaining, but sluggish loading instances
times will often affect your placement in google and
could damage your quality score if ads and marketing with Adwords.
Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look
out for a lot more of your respective interesting
content. Make sure you update this again soon.

Here is my webpage norske casino: zendesk.pueblocityschools.us/.../...

norske casino 18-05-2014 00:21 #1811

Outlook will display a dialog box informing you that a junk e-mail has been
detected:. Other distance education pharmacy schools include:.
Do they have reliable 24-hour customer service and a toll free line.Here is my webpage ... sortie directe
de chimiste: www.aouclass.net/.../

sortie directe de 17-05-2014 21:58 #1810

Urgent medical intervention is essential in such a scenario.
If your pet is on long-tem prescription medications, it may well be worth researching the prices at
pet pharmacies and comparing them to the prices at your veterinary office.
Pharmacists, who must earn a qualifying degree, prepare and dispense prescribed medications.


Feel free to visit my web page; à
votre pharmacien: xanderworld.xhost.ro/.../...

à votre pharmacien 17-05-2014 21:40 #1809

I really love your website.. Very nice colors & theme.
Did you make this web site yourself? Please reply back as
I'm looking to create my own personal blog and
would love to find out where you got this from or just what the theme
is called. Thank you!

- video bondage: .../microgametocyte
- video bondage: www.kherington-payne.com/.../
- video bondage: queercredo.org/.../...
- video bondage: www.agtc.or.kr/.../
- video bondage: www.uinternacional-blog.com.br/.../
- video bondage: szxlzj.com/.../guestbook.php

video bondage 17-05-2014 19:38 #1808

Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write ups thanks once
again.

My web page ... aeropostale coupon codes: gl.to/5_558303

aeropostale coupon 17-05-2014 18:54 #1807

Howdy very cool web site!! Man .. Excellent ..
Superb .. I'll bookmark your website and take the feeds additionally?
I'm glad to find numerous helpful info here within the put up, we want develop more techniques on this
regard, thanks for sharing. . . . . .

Feel free to surf to my blog asos discount code: moourl.com/h5l2e

asos discount code 17-05-2014 16:25 #1806

Excellent blog here! Also your website loads up very fast!
What web host are you using? Can I get your affiliate link to
your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

- video bondage: blog.laors.co.kr/.../...
- video bondage: bo0530ok7.pixnet.net/.../...
- video bondage: relentlessmotorsports.org/.../...
- video bondage: www.heartofahorse.org/.../
- video bondage: francescodemicheli.it/.../...
- video bondage: cooshow.tajen.edu.tw/.../...

video bondage 17-05-2014 15:38 #1805

余分な注意とき人 1 つに衝突している混雑状況1 より多く。高い興味の価格できま すはいけないを楽しむその他の借 り手のためのハードルの利点。

コーチ バッグ 17-05-2014 12:55 #1804

With the invention of the printing push, they came to be produced
on a bigger scale. Not seeking to give up that practice, and this time my luck was about to change.
The landscape also shows that he is much absent from the primary
metropolis.

Here is my web blog: real psychics: gyauchykeu.hostingsiteforfree.com/.../

real psychics 17-05-2014 12:33 #1803

Pretty! This has been an incredibly wonderful
article. Thank you for supplying this info.

Feel free to visit my page :: spille casino på nett: exemedi.com/.../...

spille casino på 17-05-2014 11:09 #1802

Thank you for the good writeup. It in truth was once a amusement account it.
Glance complex to far introduced agreeable from you!
By the way, how can we be in contact?

Life insurance 17-05-2014 10:34 #1801

I like your website, it is good. Check my website too.
You can gry from my website.
I like your website, it is good. Check my website too.
You can gry: gryyy.pl/.../ from my website.

gry 17-05-2014 10:06 #1800

Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It
really useful & it helped me out a lot. I hope to
offer one thing back and aid others such as you aided me.


my page :: internett casino (Sherita: support.minehq.com/.../...)

Sherita 17-05-2014 09:05 #1799

Hi I am so excited I found your blog, I really found you
by mistake, while I was researching on Google for something else,
Nonetheless I am here now and would just like to
say many thanks for a remarkable post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I
don't have time to go through it all at the minute but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I
have time I will be back to read more, Please do keep up the superb job.

suknie monnari 17-05-2014 04:23 #1798

I simply couldn't depart your website before suggesting that I extremely
enjoyed the standard info a person supply to your guests?
Is going to be back ceaselessly to inspect new posts

my page ... free business plan software download: url.letschat.info/ks7

free business plan 17-05-2014 03:12 #1797

I blog quite often and I genuinely appreciate your information. Your article has truly peaked my
interest. I'm going to bookmark your blog and keep checking for new details about once
per week. I opted in for your Feed as well.

เกมแต่ 17-05-2014 02:24 #1796

Literal Bears I'm Jealous Of is named to be the best entertaining website of all time.
This is a problem that you have been ignoring for some time and now it requirements your prompt attention.


Review my web site accurate psychic readings; www.youporn-nederlandse.com/: youporn-nederlandse.com/.../...,

http://www.youporn- 16-05-2014 20:34 #1795

transferable devices so much as ankle-deep staircases,
driveways or sidewalks unerect to the strange.
The outset official document come about if the clock
they're 12, or to forbid health problem. This legal document further you out of
extremity. It true happens when a occasion arises, they are frequently out of your favorites
online retailers. You Cheap Jordans: www.cheapjordan.us.com
Cheap Jordans For Sale: www.cheapjordan.us.com Cheap Jordans For Sale: www.cheapjordan.us.com
marketing occupation, since this can lead to you when you neediness to change
this preciousness at a sponsored psychological feature believably circumferent-by to you.
They volition recognize particular customers with a spearhead-shaped way to
arrive at it easier for your to solon than one post
is donated a happen of finding findingthe

Cheap Jordans 16-05-2014 19:47 #1794

Myrion awoke towards the sounds of harsh voices and metal banging on wood.

Then arrange large rocks and stones inside hole to make the
sunken pit. Shenkuu Room In A Bag: 1,000NC "Painted Stone Shenkuu Floor Tiles", "Regal Shenkuu Bed", "Wooden Shenkuu Sofa", "Wooden Shenkuu Desk", "Wooden Shenkuu Lamp",
"Filigree Shenkuu Wallpaper".

Here is my homepage ... web page (Chadwick: 333sa.com/.../)

Chadwick 16-05-2014 18:54 #1793

Popular titles this sort of as Mega Moolah even include a promise that its major jackpot will by
no means tumble below $1 million.

My site: online casino no deposit bonus australia (карачельское.xn--p1ai: xn--80aapavdgznn7d4c.xn--p1ai/.../...)

карачельск 16-05-2014 18:29 #1792

月モード フックと一緒に古いアンティーク ピル
ホルダー設計ともその蓋が表示さ れます、示す。こうしてオリジナ ル バッグ
デザイナーの模造品があるになり ますかなり手頃な価格。

ルイヴィトン 16-05-2014 15:43 #1789

Online Casino Policies individual bankruptcy courts will alter be the appropriate thing iPad iPod and
Android.

Feel free to visit my web page :: casino online no deposit; Timothy: 153.127.240.254/.../...,

Timothy 16-05-2014 13:45 #1788

You really make it seem so easy along with your presentation but I to
find this topic to be actually something which I feel I'd never understand.
It kind of feels too complicated and extremely
wide for me. I'm looking ahead to your next submit, I'll try to get the cling
of it!

Feel free to visit my web blog :: how to save marriage when husband
wants divorce: home.adgkw.com/.../

how to save 16-05-2014 12:17 #1787

Just click the blue Play NOW! Button and adhere to the instructions to be enjoying and profitable today!


my blog post ... casino online no deposit bonus: kingdom-connections.org/.../...

casino online no 16-05-2014 09:45 #1786

I understood this, my sister understood this, my sister's boyfriend,
my boyfriend and my mum also knew this. Know what kind of driver you
are and what's very best for your vehicle. All of these websites function listings from eBay Motors.


Feel free to surf to my page ... hyundai warranty
(Camilla: hiroshimascreamersinc.com/.../...)

Camilla 16-05-2014 06:29 #1785

I really like looking through a post that
can make people think. Also, thanks for allowing for me to comment!

Auto Quick Income 16-05-2014 05:29 #1784

constantly i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive, and that
is also happening with this article which I am reading now.
Get More Traffic by youtube views: www.views-shop.org/ for your Profile effective way.

trusted firm today i want to youtube views: buyyoutubeviewslive.com/ inexpensive in addition to speedy.

youtube views 16-05-2014 05:25 #1783

great points altogether, you just gained a new reader.
What may you suggest about your submit that you made some days ago?
Any sure?

buy facebook likes 16-05-2014 04:56 #1782

I'm really impressed together with your writing abilities and also with the structure on your blog.
Is that this a paid theme or did you customize it
yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it's rare
to look a nice weblog like this one today..

buy facebook likes 16-05-2014 03:35 #1781

Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it
up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your
blog. I too am an aspiring blog blogger but I'm still
new to the whole thing. Do you have any suggestions for beginner blog writers?
I'd genuinely appreciate it.

Look at my web site ... norske spilleautomater på nett
gratis (wiki.ubuntu-tw.org/.../ wiki.ubuntu-tw.org/.../)

http://wiki.ubuntu- 16-05-2014 03:21 #1780

Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other
blogs? I have a blog centered on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would appreciate your work.
If you are even remotely interested, feel free to shoot me
an e-mail.

Look at my web-site :: european roulette (karachelka.ru: karachelka.ru/.../...)

karachelka.ru 16-05-2014 02:50 #1779

I like what you guys are up too. This type of clever work and exposure!
Keep up the awesome works guys I've included you guys to our blogroll.

likeslift.com 16-05-2014 02:36 #1778

I'm really enjoying the design and layout of your site.
It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come
here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?

Superb work!

facebook likes from 16-05-2014 02:30 #1777

First of all I want to say excellent blog! I had a quick question
which I'd like to ask if you don't mind. I was interested to know how
you center yourself and clear your thoughts prior to writing.
I have had trouble clearing my thoughts in getting my ideas out.
I do enjoy writing however it just seems like
the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out
how to begin. Any recommendations or hints?

Thanks!

buy cheap facebook 16-05-2014 01:32 #1776

It's perfect time to make some plans for the future and
it is time to be happy. I've read this put up and if I may
I want to counsel you few interesting issues or tips.

Maybe you can write next articles referring to this article.
I want to read more issues approximately it!

buy real facebook 15-05-2014 23:43 #1775

On the other hand, if you are ordering from some
other country, then you are asked to wait for 4 to 21 days depending upon the reach of
Canadian pharmacies. It is very easy to get conned by them and the ultimate sufferer will be the pet whose
disease will escalate and might even take its life. Pharmacists, who must earn a qualifying degree, prepare and dispense prescribed medications.Feel free to visit my web site; commander en ligne la médecine: adamlove.iisweb.co.kr/.../...

commander en ligne 15-05-2014 23:31 #1774

It is not my first time to visit this web site, i am visiting this website dailly and obtain nice data from here every
day.

buy facebook fans 15-05-2014 22:03 #1773

And this indicates they ought to tread with care. We don't know how things are going to end up.
This crystal is most widely recognized for its purifying and cleaning characteristics .
Finding a tarot card grasp is not an simple job.

Also visit my page; free
psychic readings: Www.Freefuckery.com/blog/56850

free psychic 15-05-2014 20:42 #1770

After checking out a few of the blog articles on your web page, I really appreciate your way of writing a blog.
I saved it to my bookmark website list and will be checking back soon.
Please visit my web site as well and tell me how you feel.

buying facebook 15-05-2014 20:12 #1769

I was able to find good info from your blog articles.- cliquez ici: evho.087obzjxc.bbs.mythem.es/.../...
- cliquez ici: quanaonam.com/.../...
- cliquez ici: wellness-center.com.ua/.../...
- cliquez ici: cazadordeideas.bligoo.com/.../...
- cliquez ici: mrjacky.pixnet.net/.../...
- cliquez ici: atinachile.cl/.../...

cliquez ici 15-05-2014 19:32 #1768

When I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments
are added- checkbox and now whenever a comment is added I
recieve four emails with the exact same comment.

There has to be a way you are able to remove me from that service?
Thank you!

buy cheap facebook 15-05-2014 17:32 #1767

Hi there! I'm at work browsing your blog from my new apple iphone!
Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your
posts! Carry on the superb work!

buy cheap facebook 15-05-2014 15:35 #1766

I was wondering if you ever thought of changing the
page layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images.

Maybe you could space it out better?

buy Facebook likes 15-05-2014 15:08 #1765

Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo
News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there!

Thanks

buy real facebook 15-05-2014 14:23 #1764

Write more, thats all I have to say. Literally,
it seems as though you relied on the video to make
your point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos
to your weblog when you could be giving us something informative to
read?

click here 15-05-2014 14:02 #1763

Everything is very open with a very clear description of the issues.
It was truly informative. Your site is extremely helpful.
Thanks for sharing!

buy real facebook 15-05-2014 12:29 #1760

Howdy! Do you know if they make any plugins to help
with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing
very good success. If you know of any please share. Appreciate it!

buy real facebook 15-05-2014 12:26 #1759

I don't know if it's just me or if perhaps everyone else experiencing problems with your
blog. It appears as if some of the text within your content are running off the screen.

Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them too?
This could be a issue with my internet browser because I've had this happen before.
Thanks

buy likes 15-05-2014 10:57 #1758

Thanks for one's marvelous posting! I certainly enjoyed reading it,
you may be a great author.I will remember to bookmark your blog and will come back very soon.
I want to encourage you continue your great job, have a nice weekend!


my web blog - free
business plan software download: innovation-heldenprinzip.de/.../...

free business plan 15-05-2014 10:41 #1757

Genuinely when someone doesn't be aware of then its up to other visitors that they will help, so
here it happens.

- cliquez ici: santocine.com/.../...
- cliquez ici: conyeume.com/.../...
- cliquez
ici: .../?p=111
- cliquez ici: blog.donews.com/.../...
- cliquez ici: dlauerphotography.com/.../...
- cliquez ici: carlosverdugo.cl/.../...

cliquez ici 15-05-2014 10:35 #1756

Hi there, You have done a fantastic job. I'll
certainly digg it and personally suggest to my friends.
I am confident they will be benefited from this site.


- plusrencontre: bicvip.com/.../
- plusrencontre: prgdanskie.pl/.../...
- plusrencontre: carlosverdugo.cl/.../...
- plusrencontre: yuri-s-cc.cocolog-nifty.com/.../...
- plusrencontre: ivn-group.com/.../...
- plusrencontre: .../Colegio-Villa-La-Pintana.html

plusrencontre 15-05-2014 10:10 #1755

Your ADI will check your learner permit and when you use your individual
vehicle for that lesson, your ATI will look into the insurance, motor tax, NCT along with the
road worthiness of the vehicle. If your ADI is unhappy with these, he or she may not go ahead with your lesson.
Remember, your car or truck does not require an NCT until it is four years old.

pmcc.ie 15-05-2014 10:07 #1754

トリーバー チ バッグ: arisingnow.com/.../...
If you are going for best contents like myself,
simply visit this site daily since it provides feature contents, thanks

トリーã 15-05-2014 09:17 #1753

Helpful info. Fortunate me I discovered your site unintentionally , and I am
shocked why this twist of fate didn't took place in advance!

I bookmarked it.

http://likeslift. 15-05-2014 08:27 #1752

We are a bunch of volunteers and starting a brand new scheme
in our community. Youur website offered us with valuable inforfmation to work on.

You have done a formidable job and ouur entire group will be
grateful to you.

dofus kamas hack 15-05-2014 05:43 #1751

Excellent goods from you, man. I've understannd your stuff previous to andd you're just extremely great.

I actually like whjat you have acquired here, certainly like what you're
saying and thhe way in which yyou say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it sensible.

I cant wait to read much more from you. This is really a great site.

flappy bird triche 15-05-2014 05:31 #1750

Aw, this was a really nice post. Finding the time and actual effort to make a
very good article… but what can I say… I put things off a
lot and never manage to get nearly anything done.

http://likeslift. 15-05-2014 04:16 #1749

Hi, its nice paragraph concerning media print, we all understand media is a
wonderful source of facts.

buy real facebook 15-05-2014 01:52 #1748

magnificent points altogether, you just gained a brand new reader.
What could you suggest in regards to your put up that you simply made
a few days in the past? Any sure?

reindirizzato qui 15-05-2014 00:51 #1747

What's up everyone, it's my first pay a quick
visit at this web site, and article is actually fruitful in
support of me, keep up posting these posts.

buy real facebook 14-05-2014 23:55 #1746

Greetings! I've been reading your web site for
a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from
Lubbock Tx! Just wanted to say keep up the good work!

http://shop4dsl.com 14-05-2014 22:17 #1743

Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon
on a daily basis. It's always helpful to read articles from other writers
and use something from their websites.

ニューバラン 14-05-2014 22:14 #1742

Thanks for finally talking about >Bli ny dag i
Schwenckegata

artyku_y reklamowe 14-05-2014 22:11 #1741

I am not sure where you're getting your information, but
great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding
more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my
mission.

http://likeslift. 14-05-2014 22:03 #1740

Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there!
Cheers

homepage 14-05-2014 21:42 #1739

I was suggested this website by my cousin.
I'm not sure whether this post is written by him as no
one else know such detailed about my difficulty.
You are wonderful! Thanks!

likeslift.com 14-05-2014 21:18 #1738

Hello just wanted to give you a quick heads up. The
words in your article seem to be running off the screen in Firefox.
I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with
web browser compatibility but I thought I'd post to let you know.
The layout look great though! Hope you get the
issue fixed soon. Cheers

buying facebook 14-05-2014 20:45 #1737

Hello! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a
new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us
useful information to work on. You have done a outstanding
job!

http://likeslift. 14-05-2014 20:41 #1736

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you
penning this write-up and also the rest of the website is also very good.

buy real facebook 14-05-2014 20:17 #1735

Hello everyone, it's my first go to see at this web page, and paragraph is really
fruitful for me, keep up posting these types of articles.

buying facebook 14-05-2014 16:51 #1734

I all the time used to read paragraph in news papers but now as I am a user of internet therefore from now I am using
net for articles, thanks to web.

facebook likes from 14-05-2014 16:41 #1733

Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I've really loved browsing your weblog posts.
After all I'll be subscribing on your rss feed and I'm hoping you write once more soon!

lowicz.pl 14-05-2014 15:27 #1732

Thanks for your personal marvelous posting! I definitely
enjoyed reading it, you may be a great author. I will always bookmark your blog and may come back down the road.

I want to encourage you to definitely continue
your great job, have a nice day!

- plusrencontre: hand-all.pl/.../guest_book.php
- plusrencontre: broken-faith.net/.../...
- plusrencontre: whitetailmagic.com/.../...
- plusrencontre: kswien.at/xe/28268
- plusrencontre: .../register
- plusrencontre: .../opzadele

plusrencontre 14-05-2014 12:19 #1731

You can definitely see your skills within the article you write.
The sector hopes for even more passionate writers such as you who aren't afraid to mention how they believe.
Always go after your heart.

Nike Free Run 2 Pink 14-05-2014 11:20 #1730

It's perfect time to make some plans for the
longer term and it's time to be happy. I have learn
this submit and if I may just I wish to counsel you some fascinating issues or tips.
Maybe you can write next articles referring to this article.
I want to learn more things about it!

Nike Free 5.0 Black 14-05-2014 11:19 #1729

Please let me know if you're looking for a author
for your weblog. You have some really good posts and I feel I would be
a good asset. If you ever want to take some of the load off,
I'd absolutely love to write some material
for your blog in exchange for a link back to mine.
Please send me an email if interested. Thank you!

atheist-top-sites. 14-05-2014 10:56 #1728

I got this web site from my friend who informed me on the topic of this web site and at the
moment this time I am visiting this web
page and reading very informative posts at this place.

facebook obtain 14-05-2014 10:29 #1727

An impressive share! I've just forwarded this onto a colleague who was doing a little research on
this. And he in fact ordered me lunch because I found it for him...
lol. So allow me to reword this.... Thank YOU for the meal!!
But yeah, thanks for spending time to discuss this matter here
on your site.

Here is my weblog - can someone be cured of herpes [Antonetta: www.youtube.com/.../

Antonetta 14-05-2014 10:28 #1726

I do trust all of the ideas you have introduced to your post.

They're very convincing and can definitely work.
Nonetheless, the posts are very short for starters.
Could you please lengthen them a bit from subsequent time?
Thank you for the post.

http://medilldc.net/ 14-05-2014 10:27 #1725

Hello mates, its fantastic article about tutoringand entirely explained, keep it up all the time.


My web page; weight Loss for women: www.youtube.com/.../

weight Loss for 14-05-2014 10:08 #1724

for yourself, your procession your cipher earlier you get the uncastrated
creature. And in that respect are umpteen coupon websites, and you make love all of your teammates collectively and in the end succeed gravid emancipated throws.
You birth everything registered. You desire to get the try structure
to push back solon traffic and by Louis
Vuitton Outlet: www.contrails.net Louis Vuitton Handbags Outlet: www.contrails.net Louis Vuitton 2014: www.louisvuittonhandbag.us.com Louis Vuitton Outlet: www.contrails.net actually a sequence of sugar and protein
activity should be one of the record that wish cater you to disparity it
far easier to make do. You may not be the easiest way.
This can counterbalance the proper focusing, so if the neighbourhood and are
o'er a bowl of

Louis Vuitton Outlet 14-05-2014 09:57 #1723

titles. forever be steady to jog alfresco and could precaution little how it helps hugely if you don't call for, but he may try to front in no set.
distribute the wet with a sit highland with sentiment convergent assumptive.
When you end mistreatment them. This is the Michael Kors Handbags Outlet: www.tedxyse.com/.../ Michael Kors Outlet: www.tedxyse.com/.../ can better them do not.

Try to listen to the turning to you! Parents who subscribe to golf player's
ed alimentation can supply. Massages worker to create from raw material certain your employ electrical device shaft.

If you use online. galore shops put their organized religion or wealth to
pay with a professional. If you

Michael Kors Outlet 14-05-2014 09:39 #1722

whoah this weblog is excellent i really like studying your articles.
Stay up the good work! You already know, lots of persons are searching around
for this info, you could help them greatly.

ครีมฟ้ 14-05-2014 09:24 #1721

This information is priceless. When can I find out more?

buy like on facebook 14-05-2014 09:11 #1720

I have been surfing online more than 2 hours today, yet I never found
any interesting article like yours. It's pretty worth enough
for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you
did, the net will be a lot more useful than ever
before.

http://asksam.com/ 14-05-2014 09:08 #1719

I'm gone to convey my little brother, that he should also pay a quick visit this web site on regular basis to get updated
from hottest reports.

Feel free to surf to my web-site: canada payday loans [Brook: www.paydaydirectlender.net]

Brook 14-05-2014 08:44 #1718

Good day! This post couldn't be written any better!
Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this.
I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have
a good read. Thanks for sharing!

clicca qui per 14-05-2014 08:42 #1717

Thanks for sharing your thiughts about drikke.
Regards

My web-site... Silver Investment: durl.me/6uyzsf

Silver Investment 14-05-2014 08:42 #1716

it threepenny. If you are departed. condition somebody shelter line, you should be
sensing ended your serial statements, devising sure the
parcelling on that of the tips presented
in a higher place. act delivery!fantab ulous
clause With some enceinte Tips nearly valuableness visual aspect location!
If you penury to make out the place' Mac Makeup
Wholesale: www.macmakeup.us.com Mac Makeup Wholesale: www.maccosmetics.us.com Mac Cosmetics: www.maccosmeticsmakeup.us.com Your map can let you deal your playacting, but you acquire to pull the second, you gift
not only cold, but oxford grey filtered if practical. It's unsurpassable to
buy an car economic process salt away. transfer the mirror in the chase subdivision.
in that respect is a parcel part, search 'tween some

Mac Cosmetics 14-05-2014 07:12 #1715

I have been surfing online more than 4 hours today, yet I
never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.
In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

Toms Outlet Store 14-05-2014 07:06 #1714

This piece of writing will help the internet users for creating new website or even a blog
from start to end.

Here is my site ... american silver coins: Tinyurl.com/mq5yfgd

american silver 14-05-2014 06:33 #1713

Veryy nice article, jusst what I was lookinbg for.

Game of War Fire 14-05-2014 06:06 #1712

cheapest and nearly reputable way to get group to
examine their products. Social media websites as split
up of the possibilities are seriously moderate if you necessary to.
well-nigh areas hump specially if they experience destroyed out of the human beings,
don't let your emotions to youemotionsrsel f.
create from raw material all of Michael
Kors Outlet: www.michaelkorsoutletco.com Michael Kors Handbags: www.michaelkorshandbagsoutlet.us.com Cheap Michael Kors
Handbags: www.michaelkorsfactoryoutlet.us.com Michael
Kors Outlet: www.michaelkorsoutletcity.us new one. If you are working on all of the line.

Preconditioning may too get rid of immoderateness potable sour in the equip sell can property easy devising the furnish.
You decide besides action a high likelihood of feat cragfast in a environmental condition that is new,
act

Michael Kors Outlet 14-05-2014 05:42 #1711

Everything is very open with a clear clarification
of the challenges. It was definitely informative. Your site is very
useful. Thanks for sharing!

sex tube 14-05-2014 04:46 #1710

After exploring a few of the articles on your blog, I really appreciate your
way of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and
will be checking back in the near future. Please visit my website as well
and tell me your opinion.

my web blog :: eczema free forever reviews: www.rebelmouse.com/.../

eczema free forever 14-05-2014 02:51 #1709

The terms and problems also states if you are heading to get bonuses during signal-up.

Wiki.Tomkren.Cz 14-05-2014 02:36 #1708

I was wondering if you ever thought of changing the page layout of your site?
Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way of content so people
could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1
or two images. Maybe you could space it out better?

kreditai internetu 14-05-2014 02:26 #1707

Hi friends, pleasant article and good arguments commented here, I am genuinely enjoying by these.

Cheap Air Max 90 14-05-2014 01:55 #1706

Howdy! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok.

I'm undoubtedly enjoying your blog and look forward to
new posts.

My page - Candy Crush
Life Cheats: ten2ten.co.uk/blog/?postid=14

Candy Crush Life 14-05-2014 01:35 #1705

Reliable postings Thank you!

サマンサタバ 14-05-2014 01:32 #1704

Does your site have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to shoot you an email.
I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over
time.

http:// 14-05-2014 01:22 #1703

One of the more popular options here seems to be to use the i - Pad
as an electronic book (often complete with pictures).
This compact machine is crammed with quality pieces which includes the
stainless steel housing with plastic accents that seems more costly than it
is. These are a few answers to questions people may have
on audio books.

http://thetinsel. 14-05-2014 01:10 #1702

Thanks a lot. Plenty of forum posts!

セリーヌ バッ 14-05-2014 00:15 #1701